KONSTRUKCIJA

Konstrukcija je armirano betonska – skeletna sa seizmičnim AB platnima za ukrućenje. Zidovi su od termo bloka 20 cm. Pregradni zidovi između stanova i hodnika su od termo bloka debljine 12 cm  ili od betona. Fasada je termoizolovana u skladu sa propisima za toplotnu provodljivost tako da zgrada poseduje pasoš o enrgetskoj efikasnosti. Preko međuspratne konstrukcije, a ispod košuljice radi se zvučna izolacija( Azmafon) koja ispunjava standarde o provodljivosti zvuka.

PODOVI I ZIDOVI

Parket je od renomiranog proizvođača “TARA CONCEPT”

Višeslojni gotov hrastov parket je prirodne boja hrasta, završnica je mat lak koji pojačava izdržljivost parketa. Dimenzija dasaka je od 600mm do 1600mm. Po stranama daske su oborene ivice a podna lajsna je visine 6 cm u boji parketa

Završna obrada zidova u kupatilima

Keramičke pločice A klase italijanskog ili španskog  proizvođača se postavljaju u kupatilima i toaletima do pune visine.

Obrada površina zidova i plafona

Svi zidovi i plafoni su malterisani, dva puta, gletovani i obojeni u belo

Podovi I stepenište  u hodniku zgrade su obloženi prvoklasnim italijanskim granitom d=3cm,a zidovi i plafoni su malterisani, dva puta gletovani I obrađeni dekorativnom tehnikom.Između zidova hodnika  zgrade I stanova urađena je zvučna izolacija od kamene vune d=5 cm.

PROZORI I VRATA

Prozori i balkonska vrata

Svi prozori i balkonska vrata urađeni su u antracit boji od PVC profila grckog proizvođača ETEM sa duplim staklom koja pružaju toplotnu izolaciju  (četiri godišnja doba) I okovi renomiranog italijanskog proizvođača AGB. Svi prozori i balkonska vrata imaju aluminijumske roletne sa visokim termoizolacionim karakteristikama I komarnicima.

Ulazna vrata

Ulazna vrata u stan imaju sigurnosnu protivprovalnu bravu i ispunjavaju sve najviše standarde vezane za akustiku i bezbednost, sa širokim drvenim pervajz lajsnama oko celog štoka.

Unutrašnja vrata

Vrata sa drvenim štokom i krilom od bojenog mediapana fabrički bojena u belu boju sa hromiranim ili ekvivalentnim okovima.

OPREMA ZA KUPATILA

Lavabo i, šolje  su u I klasi bele boje stranog proizvođača. Baterije su ekonomične-jednoručne, hromirane stranog proizvođača. Na mestima označenim na planu obezbediće se priključak za mašinu za veš sa utičnicom za struju i radijatorom (sušač za peškire).
Tuš kade su nadgradne,keramičke sa kabinom providno staklo.
Toaleti će biti opremljeni belim konzolnim WC šoljama sa ugradnim vodokotlićem, stranog proizvođača GROHE.

tara-concept-logo
agb_r_1
etemmmmm
drvolik